
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable fideuá
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves1 - 2
-
onion cut into quarters120 - 150 g
-
chilli, dried without stalk and seeds1
-
green pepper cut into small pieces100 g
-
red pepper cut into small pieces100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
green asparagus without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces250 g
-
button mushroom, fresh, sliced150 g
-
ripe tomatoes cut into small pieces150 g
-
saffron threads1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
water800 g
-
stock cubes (each for 0.5 l)2
-
fideua noodles350 g
-
green peas, frozen50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
321 kcal /
1343 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Penne with mussels
1ωρ. 5 λεπτ.
Miso carbonara udon
25 λεπτ.
Sichuan spaghetti
50 λεπτ.
Kimchi risotto
25 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Vegetable paella
40 λεπτ.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 λεπτ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.