Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)

Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Crema di ricotta e broccoli
  • di acqua
    500 g
  • di cimette di broccoli
    350 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
    200 g
Besciamella
  • di burro
    20 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di latte
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Assemblare le lasagne
  • di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
    250 g
  • di pecorino Romano grattugiato
    2 cucchiai
Salsa al pecorino
  • di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
    75 g
  • di latte
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 616 kcal / 2577 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 62 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων