Risotto con lo sclopit

Risotto con lo sclopit

4.8 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di erba Silene detta sclopit (vedere varianti)
    1 mazzetto
  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 431 kcal / 1803 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 64.8 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων