
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆瓣味噌鯖魚煮
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)400 克
-
蒜頭3 顆
-
薑 切片20 克
-
醬油1 大匙
-
豆瓣醬1 大匙
-
味噌1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
水250 克
-
蔥 切蔥花½ 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
243 kcal /
1018 kJ
Πρωτεΐνη
20.5 g
Λιπαρά
14.5 g
Υδατάνθρακες
8.8 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

元氣便當菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν