
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐焗海鮮
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油25 克
-
低筋麵粉1 茶匙
-
豆漿 (無糖)70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去除內臟、切成圈狀100 克
-
草蝦 挑去腸泥8 隻
-
綠色花椰菜 切塊½ 顆
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時10 顆
-
比薩起士絲80 克
-
板豆腐 切塊½ 塊
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
501 kcal /
2094 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

30分鐘料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν