
Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉壽喜燒
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
奶油15 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
柴魚醬油200 克
-
清酒80 克
-
水800 克
-
味醂150 克
-
糖30 克
-
帶皮雞腿肉 切粗條狀(約1.5公分)500 克
-
蔥 切段(5公分)50 克
-
百頁豆腐 切厚片(約0.5公分)100 克
-
娃娃菜 切段100 克
-
新鮮綜合菇類 去根部、剝散200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
577 kcal /
2129 kJ
Πρωτεΐνη
26.7 g
Λιπαρά
25.2 g
Υδατάνθρακες
45.6 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

日本媽媽家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν