Rosette al radicchio

Rosette al radicchio

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    130 g
  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta fresca scolata dal siero (vedere consigli)
    400 g
Pasta
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Besciamella
  • di burro
    30 g
  • di latte
    500 g
  • di farina tipo 00
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 705 kcal / 2950 kJ
Πρωτεΐνη 35.5 g
Λιπαρά 34.6 g
Υδατάνθρακες 67.2 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων