
Συσκευές & Αξεσουάρ
剝皮辣椒香菇雞湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
香油5 克
-
薑 切片10 克
-
剝皮辣椒 依個人口味添加40 - 80 克
-
米酒15 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
水1300 克
-
枸杞1 茶匙
-
乾香菇 泡軟10 朵
-
鹽1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
398 kcal /
1663 kJ
Πρωτεΐνη
28.9 g
Λιπαρά
23.4 g
Υδατάνθρακες
25.9 g
Φυτικές ίνες
14.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν