Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

4.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 180 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
    1 cucchiaino di miele
  • ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina di farro
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di formaggio di capra fresco a cubetti
    100 g di Feta, a cubetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Πρωτεΐνη 5.9 g
Θερμίδες 724 kJ / 173 kcal
Λιπαρά 6.6 g
Φυτικές ίνες 2 g
Υδατάνθρακες 23.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων