Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

4.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    180 g
  • di malto di orzo
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di miele
  • di lievito di birra disidratato
    ½ cucchiaino
  • di farina manitoba
    125 g
  • di farina di farro
    125 g
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
    25 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
    200 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    50 g
  • di formaggio di capra fresco a cubetti
    100 g
    100 g di Feta, a cubetti

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 173 kcal / 724 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 6.6 g
Υδατάνθρακες 23.6 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων