 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
時蔬鮭魚佐芒果醬
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
- 
          辣椒粉½ - 1 茶匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          肉豆蔻粉1 小撮
- 
          白胡椒粉2 小撮
- 
          新鮮鮭魚片,去皮 去骨(每片約150-180克,厚約4公分)4 片
- 
          紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)200 克
- 
          新鮮甜豌豆 切段250 克
芒果醬
- 
          芒果果肉 切塊(約3公分)250 克
- 
          白蘭地 (προαιρετικό πεδίο)50 克
- 
          咖哩粉1 茶匙
- 
          水300 克
- 
          鮮奶油,含脂量30%以上100 克
- 
          原味優格120 克
- 
          鹽1 小撮
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          巴西利 (προαιρετικό πεδίο) 只取葉子,裝飾用1 枝
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        37 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2144 kJ  / 
                        513 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        28 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    