
Συσκευές & Αξεσουάρ
時蔬鮭魚佐芒果醬
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
-
辣椒粉½ - 1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
肉豆蔻粉1 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180克,厚約4公分)4 片
-
紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)200 克
-
新鮮甜豌豆 ,切段250 克
芒果醬
-
芒果果肉 ,切塊(約3公分)250 克
-
白蘭地 (προαιρετικό πεδίο)50 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
水300 克
-
鮮奶油,含脂量30%以上100 克
-
原味優格120 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
巴西利 (προαιρετικό πεδίο) ,只取葉子,裝飾用1 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
513 kcal /
2144 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν