 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜
                
                Προετοιμασία 45 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水600 克
- 
          蒜頭 (約5克)2 粒
- 
          辣椒粉¼ - ½ 茶匙
- 
          香菜 可多備一些裝飾用50 克
- 
          菠菜葉100 克
- 
          橄欖油40 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          白魚肉片 (如:比目魚、鱈魚,厚約1公分),去皮、去骨600 克
- 
          馬鈴薯 切小塊 (約1公分)400 克
- 
          鬱金香粉¼ 茶匙
- 
          4 茶匙 鷹嘴豆粉, (約15克,詳見要訣)玉米粉10 克
- 
          糖1 茶匙
- 
          黑胡椒粉 多備一些調味用½ 茶匙
- 
          萊姆汁2 茶匙
- 
          紅蘿蔔 切片 (厚約1公分)200 克
- 
          綠花椰菜 切塊 (約3公分)200 克
- 
          希臘優格250 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        36 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1830 kJ  / 
                        437 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        18 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        28 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    