紙包沙丁魚佐四季豆沙拉

紙包沙丁魚佐四季豆沙拉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

沙丁魚紙包
  • 新鮮沙丁魚,去內臟、洗淨 (每條約70-80克) (詳見變化)
    8 條
  • 特級初榨橄欖油 ,刷油用
  • 4 小撮
四季豆沙拉
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    2 顆
  • 500 克
  • 新鮮四季豆
    500 克
    500 克 冷凍豌豆, ,切段
  • 小蕃茄 ,對半切
    250 克
  • ,切蔥絲
    80 克
  • 特級初榨橄欖油
    40 克
  • 15 克
  • 2 - 3 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 360 kcal / 1504 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων