 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紙包沙丁魚佐四季豆沙拉
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
沙丁魚紙包
- 
          新鮮沙丁魚,去內臟、洗淨 (每條約70-80克) (詳見變化)8 條
- 
          特級初榨橄欖油 刷油用
- 
          鹽4 小撮
四季豆沙拉
- 
          蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
- 
          水500 克
- 
          500 克 冷凍豌豆, ,切段新鮮四季豆500 克
- 
          李型番茄 對半切250 克
- 
          蔥 切蔥絲80 克
- 
          特級初榨橄欖油40 克
- 
          醋15 克
- 
          鹽2 - 3 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1504 kJ  / 
                        360 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    