
Συσκευές & Αξεσουάρ
黑眼豆燉小章魚
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊120 克
-
蒜頭1 粒
-
特級初榨橄欖油 ,可多備一些40 克
-
牛蕃茄 ,切塊500 克
-
濃縮蕃茄泥15 克
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、韭蔥、西洋芹),切片(約1公分)370 克
-
甜紅椒粉1 大匙
-
鹽 ,可多備一些調味用1 茶匙
-
黑胡椒粉 ,可多備一些調味用1 小撮
-
黑眼豆 ,浸泡至少4小時(詳見要訣)350 克
-
水350 克
-
自製蔬菜高湯醬1 茶匙
-
小章魚 ,清洗乾淨,新鮮或解凍1000 克
-
新鮮萊姆汁 (προαιρετικό πεδίο)20 克
-
香菜 (προαιρετικό πεδίο) ,少許,切碎
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
320 kcal /
1339 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν