
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water600 g
-
garlic cloves (approx. 5 g total)2
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)600 g
-
potatoes cut into small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)4 tsp
-
sugar1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut into slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli cut into pieces (3 cm)200 g
-
plain Greek yoghurt250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437 kcal /
1830 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.