
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish fillets with fresh corn polenta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
firm white fish fillets skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
fish sauce (20 g)1 tbsp
-
toasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
oranges zest and juice1
-
water500 g
-
sweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
unsalted butter chilled40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
350 kcal /
1461 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with yoghurt dressing
55 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.