
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆乳味噌海陸火鍋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,切塊70 克
-
去皮雞胸肉 ,切塊80 克
-
味噌1 ½ 大匙
-
清酒1 大匙
-
洋蔥30 克
-
水250 克
-
大白菜400 克
-
豆漿 (無糖豆漿)150 克
-
烏龍麵 (冷藏)150 克
-
日式醬油1 茶匙
-
蔥 ,切段30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
300 kcal /
1255 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

低卡新食感
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν