Risotto seitan e funghi

Risotto seitan e funghi

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
    40 g
  • di seitan a cubetti (1 cm)
    70 g
  • di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaio
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di pepe
    1 pizzico
  • di formaggio di riso a scaglie
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 409 kcal / 1711 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 68.6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων