La tourte aux épluchures de patate

La tourte aux épluchures de patate

3.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 parts

Υλικά

La purée de pommes de terre à l'ail
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre bio, coupées en morceaux (réserver les épluchures)
    300 g
  • d'ail
    4 gousses
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
La pâte feuilletée
  • de beurre
    200 g
  • farine de blé pour fariner
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • œuf battu, pour la dorure
    1

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 357.2 kcal / 1493.2 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 26.2 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων