Gratin de polenta à l’italienne

Gratin de polenta à l’italienne

4.3 615 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La sauce tomate
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de tomates coupées en morceaux
    500 g
  • de concentré de tomate
    2 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de basilic frais ciselés
    2 brins
La polenta crémeuse
  • de lait
    300 g
  • d'eau
    300 g
  • de polenta
    150 g
  • de parmesan râpé
    80 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de jambon blanc italien
    3 tranches
  • de mozzarella coupée en tranches
    1 boule

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 364.7 kcal / 1521 kJ
Πρωτεΐνη 17.8 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 8.2 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων