Rognons de veau au xérès

Rognons de veau au xérès

3.8 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'ail
    1 gousse
  • de beurre
    60 g
  • de rognons de veau dénervés et coupés en tranches (voir "Conseil(s)")
    600 g
  • d'oignon blanc
    50 g
  • de farine de blé
    10 g
  • d'eau
    20 g
    20 g de bouillon
  • de champignons de Paris frais brossés et émincés
    250 g
  • feuille de laurier fraîche
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de xérès sec
    10 g
    10 g de vin de madère
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    2 c. à soupe
  • de persil frais plat, équeutés et ciselés
    3 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 333 kcal / 1384 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων