Gougères aux champignons de Paris

Gougères aux champignons de Paris

4.3 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
30 morceaux

Υλικά

La duxelles de champignon
  • d'échalotes coupées en deux
    70 g
  • de champignons de Paris frais coupés en morceaux
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • le jus d'un citron jaune
  • de beurre
    20 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    60 g
La pâte à gougères
  • de gruyère coupé en morceaux
    130 g
  • d'eau
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de farine de blé
    120 g
  • œufs
    3

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 75.8 kcal / 315.4 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 3.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων