
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 ,泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 ,略為沖洗25 克
-
冬瓜 ,切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
243 kcal /
1015 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

三高族怎麼吃
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν