冬瓜薏仁紅棗雞湯

冬瓜薏仁紅棗雞湯

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 人份

Υλικά

  • (含川燙和料理用)
    2000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
    2 支
  • 紅薏仁 ,泡水2小時,瀝乾
    60 克
  • 紅棗 ,略為沖洗
    25 克
  • 冬瓜 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 243 kcal / 1015 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων