Fusilli risottati alle seppie

Fusilli risottati alle seppie

4.5 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco
    1
  • di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
    50 g
  • filetto di acciuga sott'olio
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di seppie pulite e a listarelle
    400 g
  • di vino bianco
    30 g
  • di acqua
    640 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 478 kcal / 2000 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 65.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων