Panzerotti à la romaine

Panzerotti à la romaine

3.9 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
10 portions

Υλικά

La pâte
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    320 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    40 g
  • d'eau
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
La farce
  • de jambon blanc coupé en tranches
    100 g
  • de mozzarella bien égouttée et coupée en morceaux (2 cm)
    200 g
    200 g de fromage scamorza, coupé en morceaux (2 cm)
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
La finition
  • blanc d'œuf légèrement battu
    1
  • huile de friture

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 362 kcal / 1515 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων