Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat

Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat

4.2 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schwarzer Trüffel aus dem Glas abgetropft, Sud aufgefangen
    25 g
  • Pecorino in Stücken
    60 g
  • Maispoulardenbrüste ohne Haut, mit Knochen
    4
  • Serrano-Schinken
    4 Scheiben
  • Schalotten
    80 g
  • Babyspinat, frisch
    150 g
  • Öl
    10 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Sahne
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat
    3 Prisen
  • Mehl
    10 g
  • Frischkäse
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 675 kcal / 2822 kJ
Πρωτεΐνη 58 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων