Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)

Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)

2.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porciones

Υλικά

  • aceite vegetal para engrasar
  • berenjenas (aprox. 250 g c/u)
    2
  • de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
    4 cdas
  • de mirin
    20 g
  • de azúcar
    15 g
  • de sake
    20 g
  • de agua
    160 g
  • de ajonjolí tostado para decorar
    1 cdita

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 176 kcal / 735 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων