Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón

Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón

4.3 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 porción

Υλικά

  • 270 g de col de bruselas en mitades
  • 480 g de calabacita en medias lunas (1 cm)
  • 480 g de zanahorias peladas, rebanadas
  • 85 g de aceite de oliva extra virgen
  • 2 cditas de sal del himalaya o al gusto
  • 2 ramitas de romero fresco
  • 210 g de farro
    210 g de trigo freekeh
  • 720 g de agua
  • 60 g de queso feta
  • 3 - 5 ramitas de eneldo fresco
  • 1 limón amarillo con zumo y cáscara
  • ¼ cdita de sal o al gusto
  • ¼ cdita pimienta negra molida o al gusto
  • eneldo fresco para adornar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 273 kcal / 1146 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 641 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων