Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)

Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Tagliolini alla barbabietola
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi
    60 g
  • di acqua
    60 g
  • di farina di semola di grano duro +q.b.
    100 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    100 g
Sugo porri e scorfano
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di porro a pezzi
    30 g
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 623 kcal / 2606 kJ
Πρωτεΐνη 32.4 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 86.9 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων