Guisado de borrego com arroz a vapor

Guisado de borrego com arroz a vapor

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 doses

Υλικά

  • salsa
    10 g
  • hortelã só as folhas
    4 pés de
  • dentes de alho
    5
  • sal marinho
    2 c. chá de
  • malagueta (προαιρετικό πεδίο)
    1 ½
  • paprika fumada
    2 c. chá de
  • rosmaninho só as folhas
    1 pé de
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    55 g
  • vinho branco
    120 g
  • carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos (2 cm aprox.)
    600 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • folha de louro
    1
  • tomate em pedaços
    200 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • vinho tinto
    60 g
  • água
    1000 g
  • arroz
    300 g
  • pimento assado cortado em pedaços
    200 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 785.1 mg
Πρωτεΐνη 21.5 g
Θερμίδες 2456.8 kJ / 587.2 kcal
Λιπαρά 31.3 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 48.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων