Ravioli asparagi e bottarga

Ravioli asparagi e bottarga

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di asparagi verdi a tocchetti
    300 g
  • di pecorino a pezzi
    30 g
  • scalogno
    1
  • di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di ricotta di pecora
    180 g
Ravioli
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Terminare la preparazione
  • di burro morbido, a pezzi
    30 g
  • di bottarga
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 404 kcal / 1690 kJ
Πρωτεΐνη 14.9 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 41.7 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων