薑黃烤鮮魚

薑黃烤鮮魚

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

醃漬
  • 白肉魚片 ,只取魚身
    500 克
  • 嫩薑
    80 克
  • 魚露
    40 克
  • 5 克
  • 薑黃粉
    2 茶匙
薑黃醬汁
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 小辣椒 ,切段(約3公分)
    10 克
  • 20 克
  • 新鮮四季豆 ,切段(長約3公分)
    80 克
  • 1000 克
  • 越式米線 ,泡軟備用
    60 克
  • 綜合堅果 ,略為壓碎
    30 克
  • 大茴香 (προαιρετικό πεδίο) ,只取葉子
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 343.7 kcal / 1436.8 kJ
Πρωτεΐνη 27.2 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 26.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων