
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑黃烤鮮魚
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
醃漬
-
白肉魚片 ,只取魚身500 克
-
嫩薑80 克
-
魚露40 克
-
油5 克
-
薑黃粉2 茶匙
薑黃醬汁
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)200 克
-
小辣椒 ,切段(約3公分)10 克
-
油20 克
-
新鮮四季豆 ,切段(長約3公分)80 克
-
水1000 克
-
越式米線 ,泡軟備用60 克
-
綜合堅果 ,略為壓碎30 克
-
大茴香 (προαιρετικό πεδίο) ,只取葉子5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
343.7 kcal /
1436.8 kJ
Πρωτεΐνη
27.2 g
Λιπαρά
15.2 g
Υδατάνθρακες
26.4 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

吃一口薑黃
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν