白菜雞腿豆奶鍋

白菜雞腿豆奶鍋

4.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(3公分)
    200 克
  • 豆漿 (無糖)
    500 克
  • 肉類高湯
    550 克
  • 大白菜 ,切塊(3公分)
    200 克
  • 新鮮綜合菇類
    100 克
  • 新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)
    50 克
  • 貢丸 (香菇貢丸)
    70 克
  • 豆腐 (凍豆腐)
    80 克
  • 山茼蒿
    60 克
  • 1 ¼ 平茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 360.4 kcal / 1506.4 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 26.2 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων