
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜雞腿豆奶鍋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(3公分)200 克
-
豆漿 (無糖)500 克
-
肉類高湯550 克
-
大白菜 ,切塊(3公分)200 克
-
新鮮綜合菇類100 克
-
新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)50 克
-
貢丸 (香菇貢丸)70 克
-
豆腐 (凍豆腐)80 克
-
山茼蒿60 克
-
鹽1 ¼ 平茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
360.4 kcal /
1506.4 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
26.2 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν