
Συσκευές & Αξεσουάρ
絲瓜蛤蜊豆腐湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮蛤蜊,已吐沙450 克
-
油15 克
-
薑 ,切片15 克
-
水1300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
絲瓜 ,去皮切滾刀塊400 克
-
豆腐 ,切丁(2公分)200 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
144.2 kcal /
535.1 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
7.2 g
Υδατάνθρακες
9.6 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν