Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione

Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione

4.0 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • kaszy jaglanej
    100 g
  • wrząca woda do opłukania kaszy
  • bazylii, świeżej tylko liście
    10 - 15 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    10 g
  • wody
    1000 g
  • soli
    2 ½ - 3 ¾ łyżeczki
  • jajka
    2
  • skrobi ziemniaczanej
    40 - 50 g
  • woda ilość do gotowania klusek

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 166.5 kcal / 697.1 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 3.2 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων