Timballo di riso al ragù e uvetta

Timballo di riso al ragù e uvetta

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a metà
    60 g
  • di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di carne trita di manzo
    450 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di uvetta
    40 g
  • fiori di zucca puliti
    8
  • di provola a cubetti
    20 g
  • di acqua
    850 g
  • di riso Carnaroli
    250 g
  • uvetta a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 467 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 31.9 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 64.7 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων