 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
薑汁時蔬蒸魚
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          洋蔥 切條(約1公分)60 克
- 
          紅鯛魚片200 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切絲40 克
- 
          新鮮四季豆 斜切(約1公分)40 克
- 
          薑 切塊(約2公分)15 克
- 
          醬油25 克
- 
          糖15 克
- 
          米酒10 克
- 
          香油5 克
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        429.4 kJ  / 
                        102.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        30分鐘快煮餐
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    