
Συσκευές & Αξεσουάρ
沙嗲米粉生菜沙拉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油20 克
-
蘋果醋15 克
-
純芝麻油15 克
-
蜂蜜10 克
-
白芝麻3 茶匙
-
沙嗲醬20 克
-
薑 ,去皮,切片5 克
-
水500 克
-
綠色花椰菜 ,切小朵100 克
-
米粉 ,沖洗至軟,以剪刀剪成兩段80 克
-
新鮮豆芽菜 ,捏去頭尾50 克
-
紫甘藍 ,切條(約0.5公分)100 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片10 克
-
香菜5 克
-
鹽烤花生1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
405 kcal /
1690 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

新食感溫沙拉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν