鱸魚野蔬溫沙拉

鱸魚野蔬溫沙拉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    150 克
  • 帶皮鱸魚片
    200 克
  • 檸檬 ,切塊
    ½ 顆
  • 帶皮杏仁果 (烤過)
    20 克
  • 500 克
  • 2 顆
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 日式美乃滋
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 乾燥蒔蘿
    ½ 茶匙
  • 芝麻葉
    80 克
  • 檸檬汁 ,依個人口味調整
    20 克
  • 新鮮巴西利 ,切碎
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 415 kcal / 1720 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 22.5 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων