Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)

Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Les suprêmes de volaille
  • suprêmes de volaille, sans peau
    6
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'eau
    500 g
Le sabayon estragon-Passion
  • de jus de fruit de la Passion
    250 g
  • d'estragon frais
    ½ bouquet
  • jaunes d'œufs
    4
  • d'huile de pépins de raisin
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 497 kcal / 2076 kJ
Πρωτεΐνη 60 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων