Risotto ai carciofi con tonno e olive

Risotto ai carciofi con tonno e olive

3.8 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • scalogno (30 g circa) a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cuori di carciofo a metà
    200 g
  • filetti di acciuga sott'olio
    2
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    120 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 429 kcal / 1794 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 10.3 g
Υδατάνθρακες 71.9 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων