Epaule de veau à la normande

Epaule de veau à la normande

4.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    450 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • bouquet garni
    1
  • de pommes de terre détaillées en dés
    450 g
  • d'épaule de veau
    400 - 500 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • pommes Golden évidées, coupées en deux, mais non épluchées
    3
  • d'échalotes coupées en deux
    35 g
  • de beurre
    50 g
  • de calvados
    25 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de crème fraîche
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 492 kcal / 2066 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων