Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese a dadini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 466.6 kcal / 1952.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.1 g
Λιπαρά 18.4 g
Υδατάνθρακες 61.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων