Ziti con ragù alla napoletana

Ziti con ragù alla napoletana

4.6 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolle a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (2-3 cm)
    200 g
  • di salsiccia di maiale a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • costine di maiale di piccole dimensioni
    4
  • di concentrato di pomodoro
    2 cucchiaini
  • di vino rosso seco
    100 g
  • di passata di pomodoro
    400 g
    400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • di sale + q.b.
    1 - 2 cucchiaini
  • di pepe + q.b.
    1 - 2 pizzichi
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    5 - 6 foglie
  • di pasta secca tipo ziti
    320 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 628 kcal / 2627 kJ
Πρωτεΐνη 39.5 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 62.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων