Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci

Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci

4.6 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta fresca
  • 400 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 700 g di foglie di spinaci freschi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 1 uovo
  • 250 g di ricotta romana
Fonduta al Parmigiano
  • 400 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 400 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 150 g di pancetta a cubetti
Terminare la preparazione
  • gherigli di noci frantumati q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 44.6 g
Θερμίδες 3905.1 kJ / 933.4 kcal
Λιπαρά 40 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Υδατάνθρακες 50.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων