Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi

Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi

4.5 149 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
5 porzioni

Υλικά

  • foglie di verza
    14
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di formaggio tipo Bitto a tocchetti
    100 g
  • di Fontina a tocchetti
    100 g
  • di patate pelate e a fette sottili
    600 g
  • di latte
    350 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino raso
  • spicchio di aglio
    1
  • di burro a pezzi
    150 g
  • foglie di salvia fresca lavate
    20
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di acqua
    350 g
  • uovo
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 601 kcal / 2514 kJ
Πρωτεΐνη 21.8 g
Λιπαρά 45.1 g
Υδατάνθρακες 27.1 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων