Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de gigot d'agneau coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
    300 g
  • de panais coupés en morceaux
    500 g
  • de céleri-rave coupé en morceaux
    300 g
  • d'eau
    500 g
  • de lait
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de chapelure
    70 g
  • de beurre en parcelles
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 256 kcal / 1071.8 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 22.2 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων