Côte de veau et gremolata, polenta au citron

Côte de veau et gremolata, polenta au citron

4.7 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • côtes de veau premières épaisses (800 g env.)
    2
  • de sel
    1 pincée
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • d'eau
    900 g
  • de polenta
    200 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    ¼
  • de crème
    150 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • orange non traitée zeste et jus
    1
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de persil frais ciselé
    1 c. à soupe
  • poivre moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 717 kcal / 2998 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 42 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων