Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano

4.3 401 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di ceci bianchi lessi
    370 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    630 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pasta secca tipo conchiglie
    320 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 671.2 kcal / 2807.9 kJ
Πρωτεΐνη 30.2 g
Λιπαρά 16.1 g
Υδατάνθρακες 108.6 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 987.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων