Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

3.6 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olive taggiasche denocciolate + q.b.
    100 g
  • di mandorle pelate + q.b.
    30 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pasta secca tipo penne
    320 g
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 406.4 kcal / 1699.7 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 62.9 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 43.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων