Gnocchi alla romana ai funghi

Gnocchi alla romana ai funghi

4.6 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di latte intero
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro + q.b.
    20 g
  • di semolino di grano
    250 g
  • di funghi porcini secchi tritati grossolanamente
    10 g
  • tuorli
    2
Condimento ai funghi
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    5 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi champignon a fette
    150 g
  • funghi porcini secchi tritati grossolanamente
    40 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di panna da cucina
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 553 kcal / 2314 kJ
Πρωτεΐνη 19.8 g
Λιπαρά 33.6 g
Υδατάνθρακες 42.9 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων